De sărbătoarea Înălţării Domnului este şi Ziua Eroilor, în toate catedralele, bisericile, mănăstirile, cimitirele, la troiţele şi monumentele închinate acestora fiind făcute praznice de pomenire.
La slujbele de pomenire a eroilor neamului sunt pomeniţi ostaşii şi luptătorii români din toate timpurile care s-au jertfit pe câmpurile de luptă, în lagăre şi în închisori pentru apărarea patriei şi a credinţei strămoşeşti, pentru întregirea neamului, pentru libertatea şi demnitatea poporului român.
Ziua Eroilor este o sărbătoare națională în care românii își comemorează eroii decedați în timp ce serveau în forțele armate.
Nici în comuna Fărău, eroii care s-au jertfit pe câmpul de luptă nu au fost uitați.
Domnul primar Stoia Ștefan, împreună cu domnul viceprimar Lopăzan Florin și domnul secretar Metea Ciprian au adus un omagiu eroilor neamului, prin depunere de coroane de flori la Monumentul Eroilor din Fărău, Heria, Sînbenedic , Medveș și Șilea.

 

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support